DOSTAVA

Proizvode je moguće naručiti za dostavu na području Republike Hrvatske, prema uvjetima koji vrijede za svako područje dostave. Dostava na području Republike Hrvatske obavlja se putem dostavne službe koju je odabrao piroda-online.com (Boljat green j.d.o.o.)

U cijenu proizvoda je uključena dostava. Priroda-online.com (Boljat green j.d.o.o.) se obavezuje isporučiti naručeni proizvod najkasnije u roku od 20 dana od dana sklapanja ugovora. Dostava se obavlja sukladno uvjetima korištenja usluga dostavne službe, a smatra se izvršenom u trenutku predaje proizvoda dostavnoj službi.

Kada priroda-online.com (Boljat green j.d.o.o.) putem dostavne službe isporuči proizvod kupcu odnosno primatelju, kupac odnosno primatelj je dužan preuzeti potpisom na dostavnici, čime potvrđuje da je proizvod uredno isporučen. U slučaju da kupac naruči robu i odbije ju primiti, priroda-online.com (Boljat green j.d.o.o.) ima pravo uskratiti od uplaćenog iznosa kupoprodajne cijene iznos u visini troškova dostave i ostalih manipulativnih troškova iz cjenika dostave.

Način dostave:

Dostava se vrši izravno od dobavljača prema kupcu, s tim u vidu trajanje dostave se može razlikovati ovisno od dobavljača, isto tako dobavljači vrše dostavu putem raznih kurirskih službi ovisno o dobavljaču.

Svi će proizvodi biti zapakirani tako da se izbjegne bilo kakvo oštećenje prilikom transporta

Rok dostave:

Roba se isporučuje od dobavljača unutara 2-8 radnih od primitka uplate

Obveza kupca:

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.
Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Kupac prilikom uručenja treba provjeriti sadržaj pošiljke za sve pripadajuće dijelove navedene u specifikaciji proizvođača. U slučaju nedostataka molimo da nas obavijestite što je ranije moguće, a najkasnije u roku 48 sati od dostave. Naknadne reklamacije ne možemo uvažiti!

VAŽNO: Ako ne primite robu u dogovorenom roku, molimo Vas da nas obavijestite što je prije moguće mailom ili telefonom!

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na:

E-mail:Boljias@gmail.com