PLAĆANJE:
Naručene proizvode možete platiti na sljedeće načine:
1. Putem virmana i opće uplatnice

2. Karticama: Visa, Mastercard i Maestro. Obročna otplata moguća je isključivo za kartice Zagrebačke banke, koje to podržavaju

3. Kriptovalutama: (Bitcoin, Ethereum,Stellar,Bitcoin Cash,Ripple,Dai,Eos)

1. Plaćanje putem virmana ili opće uplatnice

Ako ste odabrali plaćanje virmanom ili općom uplatnicom na vašu e-mail adresu bit će poslana potvrda Vaše narudžbe. Sustav automatski generira opću uplatnicu sa svim potrebnim podacima za uplatu zajendo sa 2d kodom za uplatu putem mobilnog ili internet bankarstva.

2. Karticama Visa, Mastercard i Maestro

Moguć je prihvat Vise, Mastercarda i Maestro online.
Obročna otplata moguća je isključivo za kartice Zagrebačke banke, koje to podržavaju:
-osnovni i dodatni korisnici individualnom Mastercard karticom (Standardna, Zlatna, Platinum)
-osnovni i dodatni korisnici go!card Mastercard karticom
-korisnici Visa Business karticom s odgodom plaćanja
-osnovni i dodatni korisnici Maestro karticom uz ugovorenu Lepezu mogućnosti ili Platni asistent.

SIGURNOST PLAĆANJA:
Svi elementi platne forme dostavljaju se klijentu izravno od strane Internet Payment Gatewaya, REDIRECT procesom. IPG zaprima kartične podatke od našeg korisnika i šalje dalje na autorizaciju u banku odnosno procesoru.
Tvrtka nema kartičnu okolinu unutar svojeg IT sustava, niti na bilo koji način pohranjuje, obrađuje ili prenosi brojeve kartica.

3.Plaćanje kriptovalutama

Jednostvano i brzo plaćanje kriptovalutama putem “Paycek” sustva naplate. Trenutno dostupne valute su: (Bitcoin, Ethereum,Stellar,Bitcoin Cash,Ripple,Dai,Eos).  Konačni iznos za uplatu se genrira automatski po trenutnom tečaju za određenu kriptovalutu. Nako što odaberete valutu s kojom želite izvršiti plaćanje preostaje vam 15 minuta za dovršetak uplate, ukoliko uplatu ne dovršite u tom vremenu plaćanje se poništava.

Napomena: kriptovalute se koriste samo kao sredstvo transakcije, svi računi se izdaju u kunskoj protuvrijednosti.

CIJENA:
Cijene proizvoda i usluga izražene su u hrvatskim kunama (HRK). Cijene uključuju porez na dodanu vrijednost (PDV). Cijene Proizvoda uključuju troškove dostave, a ne uključuje troškove unosa, manipulativne i druge troškove zasebnih usluga.
Prodavatelj je ovlašten mijenjati cijene za web trgovinu bez prethodne obavijesti. Prodavatelj je ovlašten bez prethodne obavijesti u svakom trenutku odrediti popust, dnevne ili tjedne akcije, akcije za pojedini proizvod, grupu proizvoda i/ili za sve proizvode, kao i za određeni način plaćanja.