Uvjeti i odredbe
1. Prihvaćanje {: Uvjeta korištenja:} i izmjena.
Svaki put kada upotrebljavate ili uzrokujete pristup ovoj web stranici, pristajete na ove {:uvjete korištenja:}, s time da se s vremena na vrijeme ažurirate s ili bez obavijesti. Osim toga, ako koristite određenu uslugu na ili preko ove web stranice, bit ćete podložni nekim pravilima ili smjernicama koje se primjenjuju na te usluge, a bit će navedene upućivanjem na ove {: Uvjete upotrebe usluge:}. Pogledajte naša pravila o privatnosti koja su uključena u ove {: Uvjete upotrebe usluge:} po referenci.
2. Naša služba.
Naše web stranice i usluge koje Vam se pružaju na i preko naše web stranice na temelju “AS IS”. Slažete se da vlasnici ove web stranice isključivo pridržavaju pravo i mogu, u bilo kojem trenutku i bez prethodne obavijesti i bilo koje odgovornosti za vas, mijenjati ili prekinuti ovu web stranicu i njegove usluge ili brisati podatke koje ste dali, bilo privremeno ili trajno. Nećemo imati nikakvu odgovornost ili odgovornost za pravovremenost, brisanje, neuspjeh spremanja, netočnost ili nepravilnu isporuku bilo kakvih podataka.
3. Vaše odgovornosti i obveze prijave.
Da biste koristili ovu web stranicu, od vas se mora ili može zatražiti da se registrirate na našoj web stranici i pristajete da dajete istinite informacije kada to zatražimo. Prilikom registracije izričito se slažete s našim {: Uvjetima upotrebe usluge:} i kako ih s vremena na vrijeme možemo mijenjati i dostupni su ovdje.
4. Pravila o privatnosti.
Podaci o registraciji i drugi osobni podaci koje prikupljamo podliježu uvjetima naših pravila o privatnosti.
5. Registracija i zaporka.
Odgovorni ste za čuvanje povjerljivosti zaporke i odgovorni ste za sve namjene putem vaše registracije i / ili prijave, bez obzira na to jesu li ovlašteni ili neovlašteni od vas. Slažete se da nas odmah obavijestite o neovlaštenoj upotrebi ili registraciji, korisničkom računu ili zaporci.
6. Vaše ponašanje.
Slažete se da nas naša web stranica može izlagati sadržaju koji može biti neprikladan ili uvredljiv. Nećemo biti odgovorni ni na koji način za sadržaj koji se pojavljuje na ovoj web stranici niti za bilo kakvu grešku ili propuste. Izričito se slažete da, prilikom korištenja ove web stranice ili bilo koje pružene usluge, ne smijete: (a) pružati bilo kakav sadržaj ili izvršiti bilo kakvo ponašanje koje može biti nezakonito, protuzakonito, prijeteće, štetno, zlostavljano, uznemirujuće, zastrašujuće, kobno, vulgarno, opsceno, uvredljivo, neprihvatljivo, pornografsko, dizajnirano ili neovlašteno ili prekinuto web-mjesto ili bilo koja pružena usluga, zaražena virusom ili drugom destruktivnom ili štetnom programiranom rutinom, dovesti do građanske ili kaznene odgovornosti ili koja može kršiti primjenjivi lokalni, nacionalni ili međunarodni zakon; (b) lažno predstavljati ili pogrešno predstavljati vašu vezu s bilo kojom osobom ili entitetom, ili krivotvoriti ili na neki drugi način tražiti prikrivanje ili pogrešno predstavljanje podrijetla bilo kojeg sadržaja koji vam pruža; (c) prikupljati ili sakupljati sve podatke o drugim korisnicima; (d) pružiti ili koristiti ovu web stranicu i bilo koji sadržaj ili uslugu na bilo koji komercijalan način ili na bilo koji način koji bi uključivao bezvrijednu poštu, neželjenu poštu, lančana pisma, piramidalne sheme ili bilo koji drugi oblik neovlaštenog oglašavanja bez prethodnog pismenog pristanka; (e) pružiti bilo koji sadržaj koji može prouzročiti našu građansku ili kaznenu odgovornost ili koji može predstavljati ili se smatrati kršenjem bilo kojeg lokalnog, nacionalnog ili međunarodnog prava, uključujući ali ne ograničavajući se na zakone koji se odnose na autorsko pravo, zaštitni znak, patent ili trgovinu tajne.
7. Usluge treće strane.
Roba i usluge trećih strana mogu se oglašavati i / ili staviti na raspolaganje na ili preko ove web stranice. Zastupljenosti u vezi s proizvodima i uslugama koje pružaju treće strane upravljaju politikama i predstavljanjima tih trećih strana. Nećemo biti odgovorni ni na koji način odgovorni za bilo koji od vaših odnosa ili interakcije s trećim stranama.
8. Naknada štete.
Slažete se da nam se obeštete i štitite od naših podružnica, povezanih društava, povezanih osoba, službenika, direktora, zaposlenika, agenata, nezavisnih ugovaratelja, oglašavača, partnera i partnera iz bilo kojeg zahtjeva ili zahtjeva, uključujući razumne pravne pristojbe koje je napravila bilo koja treća strana, koja je posljedica ili koja proizlazi iz vašeg ponašanja ili veze s ovim web stranicom ili uslugom, vaše kršenje ovih {: Uvjeta korištenja:} ili bilo kakve druge povrede prava druge osobe ili stranke.
9. Odricanje jamstva
Potvrđujete i suglasni ste da je vaše korištenje stranice i bilo kojih usluga ili sadržaja koje sadrži i koje je omogućeno i dostupno vama na vašu vlastitu odgovornost tj. na vaš vlastiti rizik. Sadržaj i usluge su pružene „kako jesu”, a mi se izričito odričemo jamstva bilo kakve vrste (nevezano uz jamstvo na uređaje), pretpostavljeno ili ekspresno, da će bilo koji dio usluga biti bez prekida, bez pogrešaka, bez virusa, vrijeme sigurno točno, pouzdano, bilo koje kvalitete, niti da bilo koji sadržaj siguran na bilo koji način za preuzimanje , razumijete i suglasni ste da sudionik u servisu pruža stručne savjete bilo koje vrste te da koristite takve savjete ili druge informacije isključivo NA VLASTITU ODGOVORNOST I BEZ ODGOVORNOST BILO KOJE VRSTE. Neke jurisdikcije ne smiju dopustiti odricanje od podrazumijevanih jamstava, a gore navedena izjava o odricanju od odgovornosti možda se ne odnosi samo na vas u vezi s podrazumijevanim jamstvima.
10. Ograničenje odgovornosti.
Ovu web stranicu (www.priroda-online.com) osigurava Boljat green j.d.o.o „KAKO JEST” I „KAKO SU DOSTUPNE”. Boljat green j.d.o.o. DAJE NIKAKVE IZJAVE ILI JAMSTVA BILO KOJE VRSTE, izričita ili podrazumijevana, kao na rad ovog mjesta ili informacije, sadržaj, materijala ili proizvoda navedenih na ovim stranicama. Izričito se slažete da je vaše korištenje ove stranice NA VLASTITU ODGOVORNOST. U najvećoj mogućoj mjeri dopuštenoj važećim zakonom, Boljat green j.d.o.o. ODBIJA SVA JAMSTVA, izričita ili podrazumijevana, UKLJUČUJUĆI, ALI NE I OGRANIČENO NA, JAMSTVA PRODAJE i prikladnosti za određenu namjenu. Boljat green j.d.o.o. NE JAMČI DA OVA STRANICA, sa svojih servera, ili e-mail poslan iz www.priroda-online.com su bez virusa. Boljat green j.d.o.o NEĆE BITI ODGOVORAN ZA štetu bilo koje vrste nastalu iz korištenja ove stranice, uključujući, ali ne ograničavajući se na izravne, neizravne, slučajne, kažnjive i posljedične štete.
11. Rezerviranje prava.
Zadržavamo sva naša prava, uključujući, ali ne ograničavajući se na bilo koja i sva autorska prava, zaštitnie znakove, patente, poslovne tajne, i bilo koja druga vlasnička prava koja možemo imati u našim web stranicama, njen sadržaj, te roba i usluge koje se mogu pružati. Upotreba naših prava i imovine zahtijeva naš prethodni pisani pristanak. Ne pružamo vam nikakvu podrazumijevanu ili izričitu licencu ili prava pružanjem usluga na raspolaganje, a vi nemate prava na bilo kakvu komercijalnu upotrebu naše web stranice ili usluge bez prethodnog pismenog pristanka.
12. Obavijest o kršenju autorskih prava.
Ako smatrate da je vaša imovina korištena na bilo koji način koji bi se smatralo kršenjem autorskih prava ili kršenjem vaših prava intelektualnog vlasništva, naš agent za autorska prava može se kontaktirati na sljedeću adresu e-pošte:
Boljias@gmail.com
13. Primjenjivi zakon.
Slažete se da se ovim {: Uvjetima korištenja:} i bilo kakvim sporovima koji proizlaze iz vašeg korištenja ove web stranice ili naših proizvoda ili usluga bit će uređeni i tumačeni u skladu s lokalnim zakonima u kojima je sjedište vlasnika ove web stranice bez obzira na odredbe o sukobu zakona. Registriranjem ili korištenjem ove web stranice i usluge pristajete i podnijete isključivu nadležnost i mjesto županije ili grada u kojem se nalazi sjedište vlasnika ove web stranice.

14. Razne informacije.
(i) U slučaju da su ovi: {Uvjeti korištenja} u sukobu s bilo kojim zakonom pod kojim se neka odredba može smatrati nevažećim od strane sudova koji je nadležan nad strankama, takva će se odredba tumačiti tako da odražava izvorne namjere stranaka u skladu s važećim zakonom, a ostatak ovog: { Uvjeta upotrebe} ostaje valjan i netaknut; (ii) neuspjeh bilo koje od stranaka da iskoristi bilo koje pravo na temelju ovih: {Uvjeti korištenja} neće se smatrati odricanjem bilo kojeg prava, a to pravo ostaje u punoj snazi ​​i učinku; (iii) Suglasni ste da bez obzira na statue ili suprotno zakonsko pravo da se bilo koji zahtjev ili razlog koji proizlazi iz ove internetske stranice ili njezinih usluga mora podnijeti u roku od jedne (1) godine nakon što je takav zahtjev ili uzrok nastao ili je zahtjev zauvijek zabranjen ; (iv) Možemo pridijeliti svoja prava i obveze u skladu s ovim: {Uvijeti korištenja} i mi ćemo biti oslobođeni svih daljnjih obveza.
15. Suglasnost
Ako nastavite pregledavati ili na drugi način pristupiti web stranicama, signalizirat ćete prihvaćanje gore navedenih uvjeta i odricanja od odgovornosti. Ako ne prihvaćate bilo koji od ovih uvjeta, odmah napustite ovu web stranicu.